- This event has passed.
Wellness Day in The Grove
May 11, 2019 @ 8:30 am - 3:00 pm$45
Relax, immerse yourself in learning from local instructors, and rejuvenate your spirit with us on May 11th in The Grove for a Day of Wellness. We are offering a full day wellness day in The Grove which will include: snacks, yoga, instructional classes, lunch and a hands-on make & take item.
Grab your yoga mat and join us for some Saturday inspiration!
Schedule for May 11th:
8:30-9:00am Registration and refreshments
9:00-9:45am Yoga with Ali Teeslink, 45 minute session
10:00-11:30am Ayurveda 101 with Catherine Cornell, 1.5 hour session
11:30-11:45am 15 minute break with refreshments
11:45am-12:30p Yoga with Brian Delaney, 45 minute session
12:45pm-1:15pm Lunch & Learn Salads & Dressings with Cheryl Kraus, 30 minute session
1:30p-3:00p Green Cleaning Home Toxins with Catherine Cornell, 1.5 hour session
$40.00 early bird
$45.00 at the Door